Opinia Timisoarei

O noua tiganie in direct intre Oana Zavoranu si mama sa. Marioara Zavoranu: “Oana, du-te-n p**da ma-ti!”. Oana: „Te urasc din tot sufletul meu!”

Chemate in platoul show-ului difuzat de Kanal D pentru a se impaca, mama si fiica s-au amenintat si injurat ca la usa cortului. Ce-i drept, totul a inceput calm, Oana multumindu-i Marioarei pentru ca ii luase apararea in scandalul cu deja faimosul domn Toni, proprietarul apartamentului in care fosta doamna Pepe locuia pana nu demult.
Impacarea celor doua Zavorance s-a dovedit a fi insa o simpla iluzie, mama si fiica intorcand armele una impotriva celeilalte si arucandu-si cuvinte dintre cele mai oribile. “Nu mai sunt fata ta si tu nu mai esti mama mea. Sa nu mi te mai adresezi cu asa ceva niciodata! Niciodata, auzi?!”, a tunat Oana Zavoranu.
Atat i-a trebuit sa auda Marioarei! Scoasa din sarite, femeia a uitat de CNA, de decenta si de orice altceva si si-a injurat fiica de… mama: “Esti fata pi***lor ma-ti! Te bat aici in platou! Cine p**da ma-ti te-a facut? Du-te-n p**da ma-ti!”.
Socata de cuvintele tulburatoare scoase pe gura de mama ei, Oana i-a spus Marioarei cat de mult o “iubeste”. “Te urasc din tot sufletul meu! Sa nu cumva sa mai pronunti numele meu intr-o emisiune. Asta e fata adevarata a Marioarei Zavoranu, o femeie cu spume la gura!”, a mai spus Oana Zavoranu, jurand ca nu va mai lua parte la nicio emisiune alaturi de mama ei.

Exit mobile version