Opinia Timisoarei

O noua tabara pentru copii se va amenaja intr-o zona de poveste din Timis

TIMISOARA. O tabara pentru copii s-ar putea construi intr-un parteneriat primarie – Consiliu Judetean Timis, intr-o zona cu un mare potential turistic din Timis.

CITESTE SI: TABARA DE LA BOGDA! Candva loc de relaxare pentru spuma societatii, apoi cel al unor vacante minunate, azi o ruina a nimanui. FOTO si VIDEO!

Ideea a fost avansata in Consiliul Judetean Timis de catre consilierul judetean Nicolae Bitea (PNL) care atat in acest mandat, cat si in mandatul trecut s-a interesat de soarta fostei tabere de copii de la Bogda.

Am tot cerut in plenul Consiliului judetean Timis, atat in acest mandat, cat si in mandatul trecut, sa se repare tabara de la Bogda. Am obosit sa mai fac acest lucru, asa ca vin acum cu o noua propunere: o primarie din judetul Timis doreste sa se asocieze cu Consiliul Judetean Timis in vederea realizarii unei tabere scolare. Va rog sa fiti de acord cu aceasta idee, indiferent de culoarea politica a primarului care face aceasta propunere„, a declarat Nicolae Bitea.

Ulterior, dupa sedinta de plen a Consiliului Judetean Timis, Bitea a spus ca este vorba despre Primaria Fardea care doreste sa infiinteze o astfel de tabara scolara. Comuna Fardea are pe teritoriul ei Lacul Surduc, iar in apropiere se afla si comuna Margina, una dintre cele mai dezvoltate localitati din Timis, din punct de vedere turistic.

Tabara scolara de la Bogda se afla intr-o stare avansata de degradare si de-a lungul timpului a avut mai multi proprietari.

Exit mobile version