Opinia Timisoarei

O noua sesiune de admitere la UPT. Incep inscrierile pentru cea de toamna

Universitatea Politehnica Timișoara organizează o nouă sesiune de admitere pentru locurile rămase neocupate (finanțate de la bugetul de stat și cu taxă) la ciclul de licență.

În vederea admiterii, înscrierea candidaților are loc între 3 – 12 septembrie 2020 (10 septembrie în cazul Facultății de Arhitectură, specializarea Mobilier și amenajări interioare, unde se organizează concurs de admitere cu probe de verificare în 11 septembrie), concursul de dosare fiind programat în 12 septembrie. Rezultatele se vor afișa în 14 septembrie, iar după cele trei runde de confirmări, rezultate finale vor fi publicate în 16 septembrie 2020. Înscrierile se fac online, prin accesarea platformei dedicate Enroll (http://admitere.upt.ro/) sau la centrele de admitere deschise în cadrul facultăților. Mai multe informații sunt disponibile pe site-ul Universității Politehnica Timișoara (www.upt.ro), în secțiunea dedicată admiterii.

Pentru admiterea din luna septembrie 2020, au mai rămas locuri disponibile, pentru ciclul de licență, la următoarele facultăți:

Absolvenții de liceu care au promovat examenul de bacalaureat și aleg una dintre facultățile Universității Politehnica Timișoara vor avea, ca studenți, o serie de beneficii:

Exit mobile version