Opinia Timisoarei

O noua piata volanta isi asteapta clientii, in curand, la Timisoara. Unde urmeaza sa fie amplasata

TIMISOARA. Succesul pietelor volante din Timisoara in care gasesti legume si fructe proaspete din gospodariile taranesti ii determina pe reprezentantii Societatea Piete SA sa faca demersurile pentru a deschide un nou spatiu in care producatorii sa isi poata vinde marfa.

CITESTE SI: Viaductul cu 6 deschideri peste calea ferata de pe Autostrada Liliecilor, in linie dreapta. Ultimele imagini de pe Lotul 4 Lugoj – Deva. Foto 

Sunt luate in calcul trei locatii din partea de sud a orasului.

„Suntem pe cale sa deschidem o noua piata volanta, pentru ca cererile sunt foarte mari. Sunt luate in calcul mai multe variante pentru amplasarea pietei. Avem un teren pe langa mall-ul din Calea Sagului, in zona RATT din Dambovitei si in zona Lidl, pe strada Budai Deleanu. O sa analizam care e cea mai oportuna, pentru a satisface nevoile comerciantilor si mai ales ale cetatenilor”, a spus Ioan Nasleu, presedintele Consiliului de Administratie al SC Piete.

Potrvit conducerii societatii care se ocupa cu administrarea pietelor, urmatoarea volanta din Timisoara va fi deschisa in cel mult 3 luni.

Exit mobile version