Opinia Timisoarei

O noua parcare promisa in nordul orasului. Cartierul din Timisoara in care o parte din soferi nu isi vor mai lasa masinile in noroaie sau pe trotuare

TIMISOARA. Pana de curand cufundat in noroaie si plin de balarii, un teren lasat de izbeliste langa Piata Verde din Timisoara se va transforma intr-o parcare cu 50 de locuri.

CITESTE SI: Restrictii de circulatie in centru, la Timisoara. Au inceput lucrarile de reparatii la pavajul din Piata Victoriei 

Anuntul a fost facut de primarul Nicolae Robu, ca spune ca muncitorii au inceput deja lucrul iar in scurta vreme, pe strada Liege va fi complet amenajata noua parcare. Pe de alta parte, reprezentantii Primariei au identificat si mai multe baterii de garaje in zona Aradului, care urmeaza si ele sa fie daramate, iar in locul lor se vor amenaja parcari.

In plus, odata finalizata parcare din zona Pietei Verzi, autoritatile promit ca vor reabilita si strada Liege, care in prezent este ciuruita de gropi.

In partea de nord a orasului, cartierele Aradului, Lipovei, Torontalului, Bucovinei si Circumvalatiunii sunt primele in care reprezentantii Primariei vor incepe demolarea garajelor, anul acesta, pentru a construi parcari in locul lor.

Exit mobile version