Noutati :

O noua misiune economica. CCIA Timis invita firmele timisene in misiune economica in Japonia

1 februarie, 2017 - 01:44 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Firmele din Timis au o noua sansa de a participa la misiuni economice extrem de importante. De data aceasta, Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis invita agentii economici in Japonia.

„Si in acest an, vom continua strategia de promovare a produselor romanesti pe pietele extra-comunitare. In prezent, 70% din comertul exterior al Romaniei este catre Uniunea Europeana, 15% catre tarile europene non-UE si 15%  pe celelalte continente. De aceea, programul de misiuni economice al CCIAT pentru 2017 vizeaza tari ca Statele Unite ale Americii, Japonia, Tunisia, Emiratele Arabe Unite sau Kazakhstan”, a declarat la inceputul acestui an directorul general al CCIAT, Florica Chirita.

Japonia este a treia economie la nivel mondial si a doua putere economica in Asia-Pacific, regiune caracterizata de cel mai mare dinamism economic la nivel mondial, inscriindu-se in esalonul prioritatilor politice si economice ale Romaniei in raport cu tarile din Asia-Pacific. In 2016, volumul total al schimburilor comerciale bilaterale s-a ridicat la 279,49 milioane USD, din care exportul a fost de 107,86 milioane USD, iar importul 171,63 milioane USD, soldul fiind de -63,78 mil. USD.

Obiectivul major al misiunii economice este de a intensifica relatiile comerciale si economice dintre Romania si Japonia, de a face cunoscute produsele romanesti pe piata nipona, de a identifica noi oportunitati de afaceri si investitii, prin stabilirea de contacte directe.

In plus, este pregatit si un program de vizitare a obiectivelor turistice apartinand culturii si civilizatiei nipone.

Costul participarii la misiunea economica este 2.350 Euro + TVA pentru membrii CCIAT si 2.530 Euro + TVA pentru nemembri.

Servicii incluse:
– Transport cu avionul Timisoara – Tokyo si retur (cu compania Lufthansa)
– Taxe aeroport
– Cazare cu mic dejun inclus, 9 nopti in hoteluri de 3*** (in Tokyo si Osaka)
– Insotitor roman de grup

Termenul de confirmare pentru a participa la misiunea economica din Japonia este 15 februarie 2017.

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...