Opinia Timisoarei

O noua lovitura pentru Dominic Fritz. Tribunalul a anulat concursul prin care a angajat-o pe Rebecca Bedelean in Primaria Timisoara

TIMISOARA. Judecatorii de la Tribunalul Timis au decis sa anuleze, in prima instanta, concursul organizat de administratia Fritz prin care a angajat-o ilegal la Primaria Timisoara pe Rebecca Bedelean.

Aceasta dupa ce, in martie, Agentia Nationala a Functionarilor Publici a deschis o actiune in instanta. Tanara a promovat concursul pentru un post de consilier la Serviciul Spatii Verzi, unde, insa, candidatii aveau nevoie de studii in domeniul Horticultura, specializarea Peisagistica, si vechime de cel putin cinci ani in specialitatea studiilor. Initial, Rebecca Bedelean a fost respinsa tocmai pentru ca nu indeplinea una dintre conditii, cea de vechime, dar aceasta a depus contestatie si i-a fost acceptata.

Miercuri, magistratii au dat prima sentinta in acest dosar.

Admite actiunea formulata de Agentia Nationala a Functionarilor Publici în contradictoriu cu pârâtii UAT Municipiul Timisoara, Primarul Municipiului Timisoara si Bedelean Rebecca-Ioana. Constata nulitatea de drept a concursului de recrutare organizat pentru ocuparea functiei publice de executie vacante de consilier, clasa I, grad profesional principal, la Serviciul spatii verzi si locuri de joaca – Directia de Mediu din cadrul Primariei municipiului Timisoara, judetul Timis, din data de 20.05.2021 – proba scrisa. Dispune anularea Dispozitiei Primarului Municipiului Timisoara, judetul Timis, nr.727/10.06.2021, a Dispozitiei Primarului Municipiului Timisoara, judetul Timis, nr. 1198/23.07.2021 si a Dispozitiei Primarului municipiului Timisoara, judetul Timis, nr. 1409/13.08.2021. Fara cheltuieli de judecata„, se arata in solutia formulata de Tribunalul Timis.

Sentinta nu e una definitiva si poate fi atacata cu recurs, tot la Tribunalul Timis, in 15 zile.

Exit mobile version