Opinia Timisoarei

O noua lectie de iubire de semeni. Mitropolitul Banatului doneaza inca o casa unei familii cu 11 copii din Timis

TIMISOARA. Vor fi momente emotionante vineri la Sacosu Turcesc. Parintele Mitropolit Ioan va preda unei familii cu 11 copii o casa pe care le-a cumparat-o pentru ca cei mici sa traiasca intr-un camin adevarat, sa mearga la scoala, iar parintii sa-i creasca in siguranta.

Cele 13 suflete traiau pana acum intr-o locuinta darapanata din Cheveresu Mare, fara apa si curent, la mila satenilor.

Mitropolitul Banatului IPS Ioan a aflat de situatia familiei si, sprijinit de fundatia „Filantropia” si de credinciosi cu suflet mare din Parohia Iosefin, s-a preocupat de gasirea locuintei.

De acum inainte parintii si copiii lor se vor bucura de o casa trainica, cu anexe si gradina, si vor avea, in continuare, sprijinul Centrului eparhial si al parohiei Sacosu Turcesc. De asemenea, copiii au posibilitatea de a frecventa cursurile scolii gimnaziale din localitate.
Prin aceasta fapta crestineasca, Parintele Mitropolit Ioan continua seria donatiilor de case catre familiile nevoiase din judetul nostru, inceputa in urma cu aproape sapte ani, fiind un exemplu demn de urmat pentru toti clericii si credinciosii Bisericii noastre„, transmite Ionel Popescu, preotul paroh al Parohiei Timisoara Iosefin si vicar eparhial la Arhiepiscopia Timisoarei.

FOTO: Arhiva

Exit mobile version