Opinia Timisoarei

O nebunie de fotografie! Lume buluc la Timisoara, la Festivalul Florilor! FOTO si VIDEO!

TIMISOARA. Deschiderea Timfloralis a adus in Piata Operei sute de timisoreni dornici sa vada aranjamentele pentru festivalul florilor din acest an. Telefoanele mobile si aparatele de fotografiat n-au mai contenit cu capturarea celor mai bune imagini cu principalele atractii pregatite de artisti.

CITESTE SI: Pianul sau Canapeaua cu muschi? Tie care aranjament ti se pare mai reusit, la Festivalul Florilor de la Timisoara? VOTEAZA!

Canapeaua imbracata cu muschi a fost unul dintre obiectivele care au atras ca un magnet publicul in deschiderea Festivalului Florilor. Timisorenii s-au asezat la coada pentru a face fotografii langa creatia clujencei Alina Nagy.

 

Si zidul din flori pe care este scris numele festivalului a fost luat cu asalt de timisorenii iubitori de miresme si culoare.


Padurea fermecata amenajata pe platoul din fata Operei i-a indemnat pe vizitatori sa se tolaneasca pe gazonul proaspat pus la radacina copacilor. Unii s-au odihnit, altii au jucat carti, iar cei mici chiar au incercat sa se catere in ‘pomii’ ornati cu trandafiri.

Deschiderea oficiala a Timfloralis 2016 a fost facuta pe muzica Fanfarei Big Band. In urmatoarele zile, timisorenii sunt asteptati in centrul orasului la workshop-uri, prezentari de moda, expozitii, toate pe teme florale, puse la punct de floristi din tara si strainatate.

CITESTE SI: Explozie de culoare si muzica la Timisoara, la festivalul florilor! Ce surpriza va fi in locul pianului cu muschi la Timfloralis? Iata programul!

Exit mobile version