TIMISOARA. Iti lasa gura apa cand mirosul te inconjoara si te dezmiarda, iti pune la incercare toate simturile. Vorbim de o adevarata delicatesa ce ti se pregateste din vanat proaspat intr-un singur loc in jurul Timisoarei – la Popasul Caprioarei.
Intr-un loc de poveste, la doi pasi de Timisoara, la marginea padurii, pensiunea Popasul Caprioarei, aflata chiar pe drumul ce leaga orasul de Padureni, te asteapta cu o reteta spectacol – medalion de caprioara.
Chef Tinu iti pregateste minunatia in doar cateva minute si o poti servi pe o terasa plina de flori, in plin decor de primavara.
Muschiuletul fraged e pus la bait vreme de 24 de ore pentru ca toate aromele sa patrunda carnea, iar preparatul e facut ca la carte, alaturi de ciuperci proaspete si un sos de vis in care s-au strecurat mirodenii si vin alb demisec, ce-i confera o savoare fara seaman.
Popasul Caprioarei are insa si alte surprize pe care ti le vom dezvalui rand pe rand pe opiniatimisoarei.ro.
Daca tentatia e mare, fa-ti rapid o rezervare la tel: 0722.691.705.
In 20 de minute de mers cu masina esti la restaurantul pensiunii, iar in alte 10 iti vei desfata simturile cu cele mai apetisante mancaruri vanatoresti.
FOTO: Virgil Simonescu