Opinia Timisoarei

O mie de kilometri de autostrada in Romania, printre care si tronsonul Lugoj – Deva, vor fi gata in scurt timp! Cine promite asta?

Din nou promisiuni pentru soferi. Tronsonul de autostrada Lugoj – Deva care inca se afla in lucru va fi finalizat in cel mult doi ani, iar in total, in Romania, pana in 2018 vor fi construiti o mie de kilometri de autostrada.

Anuntul a fost facut de directorul CNADNR, Catalin Homor care a mai spus ca in acest an au fost deblocate 90 la suta din proiecte.

Eu sunt optimist. A fost un an foarte greu pentru noi, un an in care am reusit sa deblocam daca nu toate proiectele, spre 90% dintre ele si, indiferent ce se intamplă la anul, aceste proiecte vor fi finalizate: Sebes-Turda integral, Lugoj-Deva integral, Suplacu de Barcau-Bors, Mihaiesti-Nadaselu, intrarea in Bucuresti A3. Primii 1.000 de km pot pune (ca vor fi gata) in prima jumatate a anului 2018“, a aratat Homor.

Directorul general al CNADNR a subliniat ca Sebes-Turda, loturile 3 şi 4, sunt in faza destul de avansata si exista posibilitatea de a fi deschise la sfarsitul anului, insă vremea nu este favorabila. Drept sigur deschisi, Homor a menţionat cei 22 km intre Orastie si Sibiu, sectorul de autostrada care a fost demolat, programul fiind ca la sfarsitul lui septembrie traficul sa fie repus in zona.

Exit mobile version