Opinia Timisoarei

O mare companie vine la Timisoara, dupa ce a cumparat doua fabrici

TIMISOARA. Primarul municipiului Timisoara, Nicolae Robu a anuntat pe pagina sa de Facebook, ca la Timisoara va functiona compania Ericsson, dupa ce aceasta a preluat de la firma Kathrein doua fabrici. 2.000 de angajati vor lucra în aceste fabrici.

CITESTE SI: Un bulevard din Timisoara va purta numele Regele Mihai I, iar un parc numele unui liceu de elita. Noi denumiri pentru 56 de strazi 

Primarul Nicolae Robu a anuntat, miercuri dimineata, pe pagina sa de Facebook ca ”un nou mare nume global vine la Timisoara”.

Iata ca un nou mare nume global vine la Timisoara: Compania Ericsson! Nu pot decat sa ma bucur, sa-i urez mult succes si s-o asigur de toata deschiderea administratiei publice locale pe care o conduc, a mea, personala, de acces direct la mine si tratament cu celeritate în Primaria Timisoara, asa cum asigur tuturor celor care dau forta orasului nostru, puternicilor nostri agenti economici!”, a scris Robu.

Edilul a mai anuntat ca 2.000 de angajati vor lucre sub sigla Ericsson.

2.000 de angajati vor lucra sub sigla Ericsson în cele doua fabrici preluate de la firma Kathrein, în domeniul de varf al comunicatiilor, în productia de antene si filtre. Asta-i Timisoara, locul cel mai atractiv pentru afaceri din Romania, polul de forta al industriilor IT&C si Automotive!”, a mai scris Robu.

Ericsson este o companie suedeza din domeniul industriei comunicatiilor.

Exit mobile version