Opinia Timisoarei

O luna pana la alegerea noii conduceri AJF Timis. Vezi cine candideaza pe cele mai importante pozitii

TIMISOARA. Asociatia Judeteana de Fotbal este in prag de alegeri. O data la 4 ani reprezentantii cluburilor din judet isi voteaza presedintele si vicepresedintii.

Cea mai importanta functie este bineinteles cea de presedinte. Actualul sef al fotbalului timisean este Romeo Malac, cel care a condus Asociatia in ultimii 4 ani. El are marele merit ca a tinut fotbalul viu, cand in alte judete, din cauza pandemiei sportul rege nu s-a mai disputat. Malac a castigat categoric ultimele alegeri cand s-a impus detasat si impotriva lui Gabi Stoicovici, cunoscutul om de fotbal din judet candidand si de aceasta data.

O noutate o reprezinta candidatura lui Antonio Badescu, cel care de a aproape un deceniu conduce un club care are grija de viitorul fotbalistic al zonei, Juventus Timisoara. Cu un master in fotbal la celebra Universitate din Lausanne, „Toni” isi doreste si el functia de presedinte.

AJF-ul scoate pe „piata” si 3 posturi de vicepresedinte. In acest moment, Ionel Poclid, Ciprian Tranca si Raul Ghiciulescu sunt in functie si fiecare dintre ei va candida din nou. Isi mai doresc acest post 4 persoane. Dorin Micsa, cunoscutul om de televiziune si fost conducator de fotbal, dar si Adrian Onica, reprezentantul Ripensiei, care a candidat si in 2018, dar atunci la presedentie.

Nicusor Tanasoglu, cel care a pierdut si el alegerile anterioare dandu-si apoi totii adversarii in judecata si pierzand in instanta vrea sa fie vicepresedinte, la fel ca Adrian Miron, un nou venit din zona Lugojului, pentru prima data implicat in campania electorala.

Alegerile vor avea loc pe 26 februarie, iar la ele au drept de vot cate un reprezentant de la fiecare din cele 109 cluburi de fotbal din Timis. Timp suficient ca fiecare dintre candidati sa isi prezinte programul in Timisoara si in judet.

Exit mobile version