Opinia Timisoarei

O joaca a dus la ancheta la o gradinita din Timisoara dupa ce copiilor li s-au aplicat bucati de scoci pe gura

TIMISOARA. Ancheta la Gradinita cu Program Prelungit nr. 23 din Timisoara, dupa ce intr-o grupa, mai multor copii le-au fost aplicate bucati de scoci pe gura de catre educatoare in timpul orelor de curs.
Totul s-a petrecut in joaca, sustin reprezentantii gradinitei, insa unul dintre parintii copiilor, se pare, nu a agreat acest tip de distractie.

Directoarea Gradinitei cu program prelungit nr. 23 din Timisoara, Silvia Dan, a declarat ca la nivelul gradinitei a fost constituita o comisie de cercetare.

Copiii nu au fost legati cu scoci, ci li s-a aplicat o bucatica pe gura. Sigur, nu sunt de acord cu aceste practici, insa a fost o joaca, in timpul unei activitati fiind grupa albinutelor, copiii zumzaiau, iar educatoarea intr- un moment neinspirat a aplicat acel scoci. A fost un moment de bunadispozitie, insa o mamica a reclamat acest incident. Noi am luat act de aceste fapte si am constituit o comisie de cercetare si vom lua masurile ce se impun”, a declarat Silvia Dan, directoarea Gradinitei 23 din Timisoara.

Aura Danielescu, inspector scolar general adjunct in Timis, a precizat ca la nivelul unitatii de invatamant, in consiliul de administratie, va fi verificat ce s-a petrecut in sala de clasa.

Invatatoarea are o foarte mare experienta si a pregatit generatii de copii. Nu stim inca exact ce s-a intamplat, din aceasta cauza nu putem vorbi despre o sanctiune. Vom verifica ce s-a petrecut si vom trage concluziile dupa finalizarea verificarii”, a spus Aura Danielescu, inspectorul scolar general adjunct.

La Politie nu a fost depusa nicio plangere in legatura cu acest caz, insa, potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Timis, Mirela Draghicioiu, un politist se va deplasa la aceasta gradinita pentru a face verificari.

Exit mobile version