Opinia Timisoarei

O fotografie secreta cu Lady Di adolescenta va fi publicata in SUA

O fotografie ramasa secreta pana acum si care o are ca protagonista pe Lady Diana Spencer, va fi publicata in SUA la finalul acestei luni, unde va fi si scoasa la licitatie.

Ea o infatiseaza pe Diana adolescenta, cu doar doua zile dupa anuntul logodnei cu Printul Charles, in compania altui barbat.

Fotografia a fost considerata atat de deranjanta, incat niciun tabloid britanic nu a indraznit sa o publice, considerand ca o „dezonoreaza” pe Lady Di.

Imaginea alb negru o infatiseaza pe Diana, la acea vreme adolescenta, intr-o cabana, zambind indreptata catre aparat, in timp ce sta relaxata in poala unui tanar care citeste o carte, anunta AFP. Tanarul -de aceeasi varsta cu Diana- nu a fost identificat. Langa ei, pe pervazul ferestrei se afla o sticla de whisky american.

Pe fotografie sunt scrise cuvintele „A nu se publica”, asa cum obisnuiau sa o faca editorii ziarelor in anii ’80. Spatele imaginii ofera detalii despre data realizarii: poza e datata 26 februarie 1981, la doar doua zile de la anuntul oficial facut de Palatul Buckingham despre logodna Printului Charles cu Diana Spencer.

Acum sapte ani, fotografia a fost cumparata de Arhivele Caren, de la ziarul Daily Mirror. Pretul de pornire al licitatiei care va urma publicarii este de 1000 de dolari.

Exit mobile version