Opinia Timisoarei

O fetita si mama ei ranite, dupa ce s-au rasturnat cu masina pe cea mai lunga strada din Timisoara. Foto

TIMISOARA. Accident, joi dupa-amiaza, pe strada Musicescu din Timisoara, in urma caruia o mama si fiica ei au ajuns la spital.

CITESTE SI: Tir facut scrum pe un drum national. Foto 

Evenimentul a avut loc in apropierea intersectiei cu strada Ulpia Traiana, langa baza sportiva Vointa.

Soferita a pierdut controlul volanului si a lovit o masina parcata pe marginea drumului. In urma impactului, autoturismul condus de femeie s-a rasturnat in mijlocul drumului.

In urma accidentului atat soferita, cat si fiica ei de aproximativ 9 ani, dar si o alta tanara de 19 ani, au fost ranite si transportate la spital.

O tanara, in varsta de 25 de ani, a condus un autoturism pe strada Gavril Musicescu din Timisoara, iar la un moment dat a pierdut controlul directiei de mers, a intrat in coliziune cu un autoturism parcat, dupa care s-a rasturnat pe plafon. In urma impactului, atat ea cat si doua fete in varsta de 9 si 19 ani, pasagere in autoturism, au fost ranite si transportate la spital. Politistii au intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa„, au transmis pentru opiniatimisoarei.ro reprezentantii IPJ Timis.

Circulatia in zona s-a desfasurat cu restrictii, conducatorii auto fiind redirectionati pe o strada secundara catre Alunis.

Exit mobile version