Opinia Timisoarei

O fetita de 3 ani a cazut de la etajul patru al unui bloc din Timisoara. S-a prabusit pe terasa unui medic. Foto

TIMISOARA. Scene de groaza pe un bulevard din zona de sud, la Timisoara.

CITESTE SI: 413 morti si peste 12.000 de noi imbolnaviri cu COVID in 24 de ore in Romania. Mai bine de 600 de cazuri sunt din Timis 

O fetita de numai 3 ani s-a prabusit de la etajul 4 al al unui bloc de pe strada  Maresal Averescu 70, fosta Lidia.

Micuta a cazut de la aproape 10 metri pe terasa unui apartament de la etajul 1, care se afla chiar deasupra unui magazin.

 

Imediat s-a dat alarma la 112, iar la fata locului au intervenit medicii si politistii. Copila a fost preluata de urgenta si transportata la Spitalul de Copii Louis Turcanu, in stare de constienta.

Politistii de la Sectia 2 au deschis o ancheta pentru a afla in ce conditii s-a petrecut incidentul. Micuta era acasa cu tatal, bunica si doi frati.

UPDATE: Din primele date, copilul se juca cu un animalut de casa, se pare un porcusor de Guineea, in dreptul ferestrei. La un moment dat, ramasa nesupravegheata pentru cateva clipe, fetita s-a catarat pe ceva, a deschis geamul si s-a aplecat peste pervaz.

S-a prabusit pe terasa de la etajul 1, care apartine unui apartament. Copilul a cazut pe un scaun ce era afara, iar proprietara terasei, care este medic, i-a acordat primul ajutor si a chemat ambulanta. Micuta a fost transferata la Spitalul Louis Turcanu pentru ingrijiri si investigatii.

Fata era intr-o stare buna, un Glasgow 14, somnolenta, si a fost transportata la Louis Turcanu pentru investigatii suplimentare (…) Avea un traumatism cranio-facial, cu fractura dentara. Va dati seama, copilul era speriat, era imediat dupa impact. Cooperarea cu un copil e mult mai grea„, a explicat medicul Florin Crisan, purtator de cuvant Serviciul de Ambulanta Timis.

UPDATE: Medicii de la Spitalul Louis Turcanu spun ca starea fetitei este stabila si au supus-o investigatiilor imagistice. Politistii au deschis un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

 

Exit mobile version