Opinia Timisoarei

O familie de tigani din Timisoara pusa sa-si darame palatul ridicat ilegal. FOTO

TIMISOARA. O familie de romi care si-a ridicat un palat in Timisoara sfidand legea, va fi pusa sa-l darame, pe cheltuiala ei. Aceasta pentru ca nu a respectat autorizatia de constructie. Romii au facut cateva etaje in plus.


Este vorba de un imobil aflat pe strada Titu Maiorescu, fosta Mussorgski, la nr. 7, in zona Printul Turcesc din Timisoara.

„Neda Florian a obtinut o autorizatie de constructie pentru P+1, Primaria Timisoara fiind proprietar pe o patrime din cladire. Face omul un palat cu 5 nivele, Primaria castiga procesul, urmand ca nivelele sa fie date jos. Primaria obtine partea ei din cladire, proprietarul ar trebui sa demoleze intr-o luna de la sentinta, zilele trecute s-a pronuntat”, a declarat viceprimarul Timisoarei Traian Stoia.

Primarul Nicolae Robu anunta ca in 12 decembrie s-a pronuntat sentinta si califica drept o „mizerie” constructia.

Am castigat in instanta, definitiv, irevocabil, procesul contra celor care au construito asemenea mizerie si, evident, ne-am adresat executorilor pentru punerea in aplicare a sentintei judecatoresti care prevede demolarea a ceea ce s-a construit fara aprobare. Pentru aceasta cladire exista o aprobare demisol, parter si etaj. In mod abuziv s-a construit ce vedeti„, a precizat primarul Robu.

Vom reveni cu amanunte!

Exit mobile version