Opinia Timisoarei

O comuna din Timis va avea un nou primar din aceasta toamna

TIMIS. Locuitorii unei comune din Timis vor fi chemati la urne pentru a alege un nou primar.

CITESTE SI: Peste 120 de paturi in 16 compartimente. Detalii despre cum va arata noua maternitate de langa Spitalul Judetean din Timisoara 

Guvernul a stabilit ca in 5 noiembrie, in 16 localitati din intreaga tara sa aiba loc alegeri pentru noi primari, iar pe lista se afla si o comuna din Timis. Este vorba de localitatea Checea, o comuna de aproape 2000 de suflete, desprinsa in 2004 din Cenei.

Scaunul de primar a ramas vacanta dupa decesul fostului edil Dorin Birdean.

Odata cu data alegerilor, Guvernul a stabilit, prin hotarare, calendarul actiunilor din cuprinsul perioadei electorale, potrivit caruia, cu 15 zile inainte de data alegerilor, respectiv 22 octombrie, incepe campania electorala si se încheie pe 4 noiembrie, ora 7:00.

CITESTE SI: Ultima veste despre urmatoarea serie de blocuri ANL care vor fi ridicate la Timisoara si in judet 

Pe langa comuna Checea, din zona de vest a tarii vor mai avea loc alegeri partiale in Deva si in comuna Bocsig din judetul Arad

Fondurile necesare in vederea organizarii alegerilor locale partiale din data de 5 noiembrie se ridica la 4,368 milioane lei si vor fi alocate din Fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului, prevazut in bugetul de stat pe anul 2017.

 

Exit mobile version