Opinia Timisoarei

O amenda la doua minute, pentru soferii din Timisoara. Locul in care a ‘plouat’ cu amenzi

TIMISOARA. Nu au tinut cont ca nu mai au voie sa vireze de pe Bulevardul Liviu Rebreanu pe Calea Martirilor si au fost arsi la buzunare.

CITESTE SI: Nicolae Robu, catre taximetristii nemultumiti din Timisoara: Daca ei considera ca activitatea Uber este ilegala, trebuie sa sesizeze organele abilitate

Este vorba de aproape 60 de soferi care au fost amendati de politistii rutieri din Timisoara in doar doua ore, in prima zi in care modificarea in trafic a intrat in vigoare.  Politistii au dat, in total, amenzi de peste 12 mii de lei, in doar doua ore. Ei spun ca vor reveni in aceata intersectie si in zilele viitoare, pentru a-i sanctiona pe cei care nu respecta regulile si marcajele rutiere.

Va reamintim, incepand cu data de 1 februarie, soferii care circula pe Bulevardul Liviu Rebreanu, inspre calea Buziasului, nu mai au voie sa vireze la staanga pe Calea Martirilor. Potrivit reprezentantilor Primariei Timisoara, masura a fost luata pentru a fluidiza traficul in zona.

CITESTE SI: Acuzatii grave la adresa deputatului din Timisoara al Uniunii Bulgare din Banat: deconturi ilegale si transferuri bancare in propriul cont

Sursa foto: Radare Timisoara+judet

Exit mobile version