Opinia Timisoarei

Nunta tiganeasca cu alai de limuzine de lux la Timisoara: nepotul lui Trifu Schroth se insoara cu nepoata lui Visinel! FOTO, VIDEO

TIMISOARA. Incepe sezonul de nunti si botezuri organizate de romii intorsi in tara de peste hotare. Cu totii vin acasa sa petreaca impreuna cu familiile. Sezonul se deschide cu nunta nepotului lui Trifu Schroth, care isi uneste destinele cu nepoata lui Visinel Stancu. Mirii nici n-au implinit 16 ani. Le va canta Guta.

Totul a inceput miercuri dupa-amiaza in curtea unei case imense pe strada Caraiman din Timisoara. Invitati de seama au sosit de peste mari si tari sa ii sarbatoreasca pe tinerii insuratei. Intorsi din Franta, Italia sau Spania ori chiar din America, bastanii s-au dat jos de la volanele limuzinelor de lux si au mers sa duca darurile, de la 500 de euro in sus.

Mirii nici n-au implinit 16 ani si isi vor uni destinele avand alaturi 20 de nasi. Guta a sosit si el la petrecere si promite sa le incinga un chef de sa-l tina minte toata viata.

Video-ul nu poate fi incarcat.

Doamnele si-au luat rochii de mii de euro, cumparate de prin Germania, iar domnii si-au expus masinile scumpe. Au lasat la poarta autoturisme marca Bentley, Mercedes, BMW de sute de mii de euro. Ionelas Carpaci a ajuns si el la petrecerea care incepe pe strada Caraiman, cu un Bentley de ultimul tip. Masinile au ocupat aproape toata strada, iar politistii dirijeaza circulatia.

Va reamintim, Trifu Schroth este barbatul care a fost ucis si transat de doi studenti de la Facultatea de Medicina din Timisoara, Carmen Bejan si Sergiu Florea.

Video-ul nu poate fi incarcat.
Exit mobile version