Opinia Timisoarei

Nunta mare de tigani bogati la Timisoara cu alai de limuzine de lux! Se insoara nepotul lui Grado Carpaci! Canta Guta si Adi Minune. VEZI FOTO si VIDEO!

TIMISOARA. Suntem in plin sezon de nunti si botezuri organizate de tiganii intorsi in tara din strainatate, peste vara, sa petreaca impreuna cu familiile. Dupa unul dintre cele mai asteptate botezuri de fite, cel al stranepoatei lui Dulcea,  acum a venit randul unei noi petreceri de pomina in sanul comunitatii  bogate de romi din Timisoara.

Isi unesc destinele fiul lui David Carpaci, nepotul lui Grado Carpaci, supranumit si Ministrul de Finante, cu fiica lui Fulgereanu Stancu, amandoi in varsta de 15 ani.

Totul a inceput dupa-amiaza la vila lui Grado Carpaci din centrul Timisoarei, aflata in spatele Postei Mari.

Invitati de seama au sosit de peste mari si tari sa ii sarbatoreasca pe tinerii insuratei. Intorsi de la Paris, Milano sau Frankfurt ori din America, bastanii  au coborat din limuzine si au mers sa aduca omagiile si darurile lor bunicului Grado Carpaci, in curtea caruia a fost pregatit un ospat ca-n filme.

O adevarata colectie de bijuterii pe 4 roti putea fi admirata pe strada Grozavescu la bunicul mirelui. Invitatii au lasat la poarta Bentley-uri, Lamborghini, Rover, Ferrari ori Porche-uri de sute de mii de euro. S-au trezit insa cu politistii locali pe cap care i-au pus sa isi mute limuzinele deoarece pe strada respectiva parcatul este interzis, altfel i-au amenintat ca le ridica. Tiganii n-au fost prea incantati, dar s-au conformat si si-au luat masinile si le-au dus pe o strada din apropiere, de unde vor pleca mai apoi dupa mireasa.

Video-ul nu poate fi incarcat.

Nici nu puteau risca sa ramana fara limuzine, mai ales ca le-au inchiriat pe bani grei din Germania, au dezvaluit surse din apropierea celor doua familii. Aveau insa sa le aduca mai tarziu si in numar cu mult mai mare pe aceeasi strada.

Fata, Misalba, a asteaptat alaiul de nunta la vila tatalui sau de pe Aleea Trandafirilor, peste drum de Parcul Rozelor, unde Adi Minune a mers primul sa-i cinsteasca familia cu un recital de zile mari.

Ginerica Elisei a fost adus la mireasa lui de bunicul Grado intr-un Maybach negru, iar socrul mare a venit cu un Bentley, ultimul racnet.

Rochia miresei Misalba a fost comandata la Paris, la casa de moda Channel, si a costat 28.000 de euro, iar costumul mirelui Elisei a fost facut la Londra si a costat 11.000 de euro.

Dupa ce mirele Elisei, clanul Carpaci si invitatii au preluat mireasa de la parinti, cu totii s-au intors la vila lui Grado unde a pornit adevarata petrecere.

Pe oaspeti ii asteapta un vitel la protap, 18 purcelusi de lapte, aperitive rafinate cu fructe de mare, cu homari, scoici, creveti ori languste, dar si cateva bufete care gem de fructe exotice si sculpturi in fructe, bauturi fine si sampanie colorata cu gheata carbonica.

Celebrii Guta si Adi Minune ii vor incanta pe invitati si vor oferi un lung sir de dedicatii ce vor fi recompensate pe masura. Adica fara numar, fara numar.

CITESTE SI: Botez tiganesc de pomina intr-una dintre cele mai bogate familii de romi din Timisoara! Stranepoata lui Dulcea e sarbatorita! Vezi colectie de Bentley, Maybach si Ferrari la poarta! Pentru invitati canta Sorina, fosta nevasta a lui Guta. Totul, intr-o vila aflata peste drum de Politia Timis! VEZI FOTO si VIDEO!!

Video-ul nu poate fi incarcat.

FOTO: Virgil Simonescu

Exit mobile version