Opinia Timisoarei

Nunta lui Pepe cu Raluca Pastrama: bairam in genunchi in jurul gramezii cu bani pe o manea cantata de Andra si Adi Minune. VIDEO!

Nunta lui Pepe cu Raluca Pastrama s-a dovedit a fi o petrecere pe cinste. Asta reiese si din inregistrarile facute in noaptea de miercuri spre joi la party-ul ocazionat de cununia lui Pepe cu iubita lui insarcinata. Nu au lipsit nici momentele picante.

Astfel, intr-un filmulet realizat si postat pe Internet de jurnalista Mara Banica, Pepe si Adi Minune canta o manea, in timp ce stau in genunchi, precum toti invitatii, in jurul unei gramezi de bani.

„Re minor, stai aici”, le-a comandat Minune celor din formatie, dupa care a incercat sa o convinga pe nasa mare, Andra Maruta, sa cante o manea alaturi de el.

„E noapte si e tarziu” a fost piesa pe care Minune si-a dorit sa o cante alaturi de Andra, insa sotia lui Maruta s-a lasat foarte greu convinsa.

Pepe si Raluca Pastrama s-au cununat, civil, miercuri, la ora 15.47, la Primaria Sectorului 4. Cei doi au repetat ulterior ceremonia si la un local din nordul Bucurestiului, in fata invitatilor.

VEZI VIDEO!

Exit mobile version