Opinia Timisoarei

„Numitul” Robu, presa si penibilul…

Dragi cititori,

In calitate de director al publicatiei Opinia Timisoarei vreau sa trag un semnal de alarma asupra atacurilor repetate pe care „un numit” Nicolae Robu, care ocupa efemer postul de primar al Timisoarei, le prolifereaza la adresa presei.

Folosind un limbaj demn de un „baiat de cartier„, si nu de profesor universitar, dar si metode tipic staliniste – daca nu esti cu mine esti impotriva mea, mai sus „numitul” o jigneste pe o jurnalista a publicatiei noastre pentru simplul motiv ca aceasta si-a facut datoria si a semnalat o aberatie, faptul ca politistii locali au amendat un biciclist pentru ca nu avea far la bicicleta pe timpul zilei, de teama sa nu-i fie furat!

Interesant este faptul ca atacul a venit pe pagina personala a acestuia de pe Facebook, unde este mereu laudat, de prieteni fictivi, asa cum am demostrat AICI.

Trebuie spus ca numitul Nicolae Robu nu este la primul derapaj de tip comunist la adresa presei. La fel ca un prim secretar de partid din vremurile de trista amintire, acesta refuza sa raspunda intrebarilor ziaristilor care il critica, ii numeste ‘ziaristi de terasa‘ pe cei care nu-i lauda pseudo-realizarile, iar pe cei care indraznesc sa puna sub semnul intrebarii deciziile sale ii considera penibili. Sunt curios cat mai dureaza pana cand acesta va intra in „galeria selecta” a celor care agreseaza ziaristi incomozi. Ce bine i-ar sta lui Robu alaturi de clanul Becali, Marian Iancu sau MM Stoica! (toti oameni implicati in fotbal – si aici Robu se califica!).

Numitul” Nicoale Robu are curajul sa vorbeasca de penibilitate… Daca e sa vorbim de penibilitate, tin sa-i amintesc ca a recunoscut ca se vopseste cu „gel estompator„, ca a sustinut ca vrea sa construiasca metrou in Timisoara sau ca a plantat palmieri, facand de ras orasul, care si-a castigat penibilul renume de „Palmisoara„.

In incheiere, inainte de a va prezenta cateva mostre din limbajul si atitudinea fata de presa a unui profesor universitar care este, repet, efemer primarul Timisoarei – primul oras liber de comunism din Romania, tin sa-i urez „numitului” Nicolae Robu sanatate multa si un mandat cat mai scurt! Nu de alta, dar azi-maine se da sentinta in dosarul de incompatibilitate ce i-a fost intocmit de ANI.

„Numitul” Nicolae Robu despre presa:

În Opinia Timişoarei, publicaţie de un penibil greu de depăşit, dar având prin preajmă, în Timişoara, vreo alte două, a apărut un nou articol mizerabil, scris cu neruşinare de o numită Roxana Deaconescu, articol în care se spune că eu aş fi dat dispoziţii Poliţiei Locale să-i amendeze pe bicicliştii care nu au faruri la biciclete, inclusiv ziua.

Pe mine nu ma deranjeaza decat prin faptul ca imi rapiti timpul. Altfel puteti sa scrieti ce vreti, ca aprecierea mea este la cetateni si nu la dumneavoastra. Nici purtatorul de cuvant al Primariei, daca ar fi angajat, nu e platit ca sa-si piarda vremea cu PROSTIILE dumneavoastra. E limpede, v-am menajat prea mult!

Dumneavoastra munciti, va vad venind aici zi de zi, cand eu va invit zi de zi, si eu apreciez oamenii care muncesc. Cei la care am facut remarcile negative stau pe la o terasa sau la alta si mai culeg si ei din zbor ce se barfeste prin zona si isi inchipuie ca acolo gasesc spiritul orasului.

Puteti sa latrati cat vreti, caravana trece. Nu pot sa nu fiu suparat cand proiecte importante, de interes public sunt tratate atat de incorect. Abordarea deformata a realitatii are si ea o limita, vreau doar sa va cer sa fiti mai corecti. Nu voi mai sta de vorba cu cei ce deformează realitatea si dovedesc prin atitudinea lor ca sunt anti-timisoreni”, a spus Robu.

Exit mobile version