Opinia Timisoarei

Numele fostului primar Gheorghe Ciuhandu, inlaturat de pe fantanile publice. Nicolae Robu i-a ‘furat’ locul

TIMISOARA. Dupa ce s-a asezat in fotoliul de primar al lui Gheorghe Ciuhandu, Nicolae Robu ii ia locul fostului edil si pe… placutele de identificare puse pe fiecare fantana publica din oras. Pe noile placute stau scrise datele de identificare ale primariei, numele primarului, numele firmei care se ocupa cu mentenanta, dar si numarul de telefon pentru deranjamente, precum si anul de executie.

Pe unele fantani scrie „Primaria Timisoara. Primar Nicolae Robu. An executie: 1998”. Un timisorean il ironizeaza pe primar pe Facebook si spune ca „pentru o mediatizare maxima a realizarilor nebanuite ale primarului, propunem o promovare de tip PPP… adica Panseluta, Placuta si Panglicuta”.

Reprezentantii primariei sustin insa ca placutele trebuiau schimbate demult, pentru ca numarul de telefon nu mai este valabil si oamenii nu aveau la cine sa anunte problemele.

„Firma Formin face mentenanta si intretinerea din 2012. Am inceput de ceva vreme sa inlocuim placutele, cele vechi aveau numarul de telefon al firmei care s-a ocupat inainte de mentenanta. Numarul pentru deranjamente nu mai era valabil, era normal sa le inlocuim. Am pus placute simple, principalul element in sine il reprezinta serviciul de call center. Oamenii suna, il preiau un operator. Nu are nicio legatura una cu alta, datele de identificare sunt ale primariei, cu numele primarului. Noi am pus placute cu cine le-a facut, nu scrie niciunde pe placuta ca primarul Robu le-a facut, scrie doar anul de executie. E prima data cand vad ca o persoana nu a inteles ce scrie pe fantana”, ne-a declarat Marius Onetiu, seful Biroului Hidrotehnic din cadrul Primariei Timisoara.

Onetiu ne-a dezvaluit ca placutele vor sta pe fantani atat cat dureaza si contractul primariei cu firma Formin, care expira in 2016. In acest context, nu mai are rost sa ne intrebam daca la urmatoarele alegeri, in conditiile in care Timisoara va avea un alt primar, numele acestuia se va regasi pe noile placute de identificare ale fantanilor publice din oras. Timisoara are 92 de fantani cu apa potabila, toate construite pe vremea fostului primar Gheorghe Ciuhandu, care a avut 4 mandate de primar al Timisoarei, din 1996 pana in 2012.

CITESTE SI: Fantanile lui Ciuhandu, vandalizate! Ce au fost in stare sa smulga si sa fure hotii? FOTO!

Foto: Facebook

Exit mobile version