Opinia Timisoarei

Nume surpriza pe lista celor care isi doresc sa candideze pentru Parlament din partea PNL Timis la alegerile din 6 decembrie. Cine sunt cei 24 inscrisi

TIMISOARA. O multime de de liberali isi doresc sa fie candidatii PNL Timis pentru alegerile parlamentare ce vor fi organizate la inceputul lunii decembrie.

La termenul limita de depunere a intentiei de a candida, de la miezul noptii, impus de Biroul Politic Judetean interimar, s-au inregistrat nu mai putin de 24 de documente ale actualilor parlamentari, ale unor fosti si actuali consilieri locali ori judeteni, primari, precum si oameni de afaceri.

Printre cei care vor sa fie deputati ori senatori de Timis se regasesc si nume surpriza: Ben-Oni Ardelean, Nelu Balas, Mihai Bojin, Ciprian Bogdan, Lucian Caldararu, Claudiu Chira, Sorina Ciurlea, Liviu Cocean, Adrian Colhon, Adriana Corbeanu, Florian Cret, Ovidiu Draganescu, Ionut Gaita, Alina Gorghiu, Toni Grigorie, Samuel Lupulescu, Daniela Maris, Marilen Gabriel Pirtea, Petru Roman, Elena Samoila, Dan Sarmes, Doina Schedan, Sorin Supuran, Cosmin Sandru.

Documentele depuse vor fi analizate in forumul primarilor si in BPJ interimar, iar decizia privind lista candidatilor PNL Timis pentru Camera Deputatilor si Senat se va lua in sedinta Biroului Politic Judetean interimar de saptamana viitoare, termenul final de transmitere la centru a propunerii de lista de candidaturi fiind 15 octombrie.

Exit mobile version