Opinia Timisoarei

‘Nu va mai isterizati. Tipati, urlati’. Discutie incredibila intre prefectul de Timis Liliana Onet si seful ISJ Aura Danielescu pe tema inchiderii scolilor de coronavirus. Video

TIMISOARA. Dialog halucinant intre prefectul de Timis, Liliana Onet, si inspectorul sef al Inspectoratului Scolar Timis, Aura Danielescu, dupa ce, in ultimele zile, tensiunile dintre cele doua au ajuns la cote maxime.

CITESTE SI: Prefecta de Timis, obosita de responsabilitatile functiei. Liliana Onet lamureste situatia, dupa interventia SMURD la Palatul Administrativ din Timisoara

Totul a inceput dupa ce Aura Danielescu, inspectorul sef al ISJ Timis, i-a cerut prefectului Liliana Onet sa convoace Comitetul pentru Situatii de Urgenta, pentru a lua decizia de a inchide scolile, in judetul Timis, avand in vedere ca intr-un liceu din Timisoara 3 elevi au fost diagnosticati cu coronavirus. Inspectorul general si-a motivat cererea, spunandu-i prefectului ca s-a ajuns in situatia in care scolile nu mai au de unde sa isi achizitioneze dezinfectanti si produse de igienta pentru copii, in scoli, intrucat nu se mai gasesc nici la furnizori.

In replica, de la inaltimea functiei sale, Liliana Onet spune ca poate intruni Comitetul oricand doreste, si ca decizia va fi luata abia luni.

In inregistrarea telefonica, prefectul de Timis, Liliana Onet, ii spune inspectorului scolar sa „nu se mai isterizeze” si sa nu mai „urle si sa tipe si sa vorbeasca non stop”. „Cu cat sunteti mai isterizata, cu atat creati mai multa panica„, a adaugat prefecta. Aceasta in conditiile in care sefa ISJ Aura Danielescu discuta punctual, ferm si fara sa ridice vocea, solicitand suspendarea cursurilor in scoli, dupa ce intr-una singura s-au inregistrat 3 copii infectati.

Fata asta putea sa fie pozitiva si din alt mediu, nu numai de la şcoala. Inteleg ca e tot dintr-o familie de romi. Eu am mari suspiciuni ca aceste familii nu se cunosteau cumva intre ele„, a spus prefectul de Timis.

Discutia s-a incheiat brusc, dupa ce prefectul Liliana Onet i-a cerut inspectorului sef sa ii faca niste propuneri si apoi i-a inchis telefonul.

Exit mobile version