Opinia Timisoarei

Nu stii unde sa te distrezi in Timisoara sau unde se afla o strada anume? Opreste primul politist local ce-ti iese in cale!

TIMISOARA. Ca la Londra! Politistii locali din Timisoara trebuie sa raspunda la orice intrebare pusa de un trecator. Oamenii legii vor cara cu ei ghiduri cu fel de fel de informatii. Asadar, daca nu stiti sa ajungeti pe o strada anume sau la o cladire ori nu stiti la ce club sa mergeti sa petreceti, intrebati-i pe politistii locali!

Pe langa statiile de emisie-receptie, catuse, tomfa, spray paralizant si procese verbale, oamenii legii vor transporta si Ghidul Legislativ al Politistului Local, o carticica ce cuprinde informatii despre locatiile unor institutii si obiective din Timisoara.

Ghidul face parte din echipamentul cu care politistul local merge in patrulare pe strada. Politistii locali au avut si pana acum un astfel de document, numai ca editia din 2014 a fost revizuita si actualizata conform ultimelor modificari legislative pentru toate liniile pe care se actioneaza in teren, mai exact ordine publica, inspectie comerciala, disciplina in constructii si afisaj stradal, protectia mediului, circulatie rutiera.

„Mai mult decat atat, la sugestia domnului primar Nicolae Robu, au fost introduse in Ghid si informatii legate de locatii ale unor institutii si obiective care i-ar putea interesa atat pe timisoreni, cat si pe turistii care viziteaza orasul nostru. Astfel, politistii locali vor putea da informatii referitoare la adresele institutiilor publice de interes general, unitati spitalicesti, universitati, institutii de cultura, precum si farmacii non-stop, hoteluri si cluburi unde turistii ar putea petrece timpul liber”, sustin reprezentantii Politiei Locale. Ramane de vazut cat de informati vor fi politistii locali.

Exit mobile version