Opinia Timisoarei

Nu se va mai sta in coloana pe una dintre cele mai aglomerate artere din Timisoara. Se reorganizeaza traficul. Cum se va circula pe 4 benzi

TIMISOARA. In curand, cozile de masini care intra in oras din partea de nord ar putea deveni istorie. Asta dupa ce reprezentantii primariei vor finaliza lucrarile intr-una dintre cele mai aglomerate intersectii.

CITESTE SI: Concerte, spectacole si expozitii cu intrare gratuita, la Noaptea Muzeelor, la Timisoara 

De cateva saptamani, muncitorii lucreaza la reorganizarea traficului in zona intersectiei dintre Calea Aradului, strada Miresei si strada Amurgului.

Pana acum s-a mutat trotuarul cu cativa metri mai aproape de cladiri, iar in acest moment se lucreaza la realizarea unei benzi dedicate pentru masinile care fac dreapta.

„Se mai face o banda la dreapta, pentru ca acolo mereu se creau cozi. S-a deviat trotuarul, s-a dus mai aproape de cladiri, si se va face inca o banda. Va fi o banda obligatoriu la dreapta,una care va merge inainte, una care va merge inainte si la stanga si una la stanga”, a explicat pentru opiniatimisoarei.ro primarul Timisoarei, Nicolae Robu.

Pe sensul de iesire din oras se va circula in continuare ca si pana in prezent.

Exit mobile version