Opinia Timisoarei

Nu se potolesc. Soferi drogati sau beti prinsi la volan in Timisoara si pe sosele din judet, dupa o razie

TIMIS. Nu e zi sau razie a politistilor fara sa fie gasiti soferi drogati sau beti in trafic. S-a intamplat si joi, cand echipajele de la Rutiera au iesit in diferite zone din judet.

CITESTE SI: A fost chemat si un lunetist. Negocieri ale politiei inca de joi dupa-amiaza cu un barbat care isi tine ostatica fetita de numai 5 ani si ameninta ca o omoara 

Politistii au oprit pentru control un barbat de 59 de ani care conducea masina in localitatea Cornesti de langa Ortisoara, in judetul Timis. Aparatul etilotest a indicat o valoare de 0,83 mg/l alcool pur in aerul expirat. Soferul a fost dus la spital pentru recoltarea de probe biologice, iar pe numele lui a fost intocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenta alcoolului.

In aceeasi zi, joi, politistii de la Rutiera au oprit pe strada Oituz din Chisoda, langa Timisoara, o masina condusa de un barbat de 27 de ani. Acesta a fost testat cu aparatul Drugtest si a rezultat o valoare pozitiva la cannabis. Si el a fost dus la spital pentru recoltarea de probe biologice.

Si in acest caz politistii au intocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenta substantelor psihoactive.

Exit mobile version