Opinia Timisoarei

Nu se potolesc! Cat va plati un tanar, dupa ce a facut drifturi cu BMW-ul, pe o strada circulata din Timisoara?

TIMISOARA. Distractia costa. A aflat-o pe pielea lui un tanar din Arad, care a vrut sa demonstreze ce poate face cu BMW-ul lui, pe o strada din Timisoara.

CITESTE SI: Perchezitii de amploare in Timis si alte trei judete la o grupare care se ocupa cu traficul de droguri. Cum au introdus in tara amfetamina si ecstasy?

Soferul, in varsta de 25 de ani, conducea pe strada Aries, in zona stadionului Dan Paltinisanu, iar la un moment dat a vrut sa arate de ce-i in stare masina lui si s-a apucat de drifturi. Politistii nu au fost insa impresionati si i-au dat o amenda pe care cu siguranta nu o va uita.

CITESTE SI: Cea mai noua veste despre pasajul ce va fi construit pe sub 9 linii de cale ferata, la Timisoara, in zona Solventul 

Politistii locali l-au oprit imediat pe pilotul de ocazie, care acum va trebui sa plateasca 2.500 de lei pentru ca a confundat soseaua cu un circuit de raliu.

CITESTE SI: Imagini violente! Elev batut cu salbaticie intr-o scoala din Timis. VIDEO! 

Politia Locală atrage atentia soferilor ca oricine va fi prins facand derapaje controlate nu va scapa de amenda. Mai ales ca, in ultima perioada, numarul celor care fac drifturi prin oras este tot mai mare.

Exit mobile version