Opinia Timisoarei

Nu se mai vede asfaltul de gropi. Drumul care leaga Timisoara de Ghiroda si arata ca un cofraj de oua va fi asfaltat

TIMISOARA. De ani buni n-am mai vazut atatea gropi in Timisoara, spun soferii care se declara ingroziti de numarul urias de cratere ce s-au cascat in asfalt dupa o iarna foarte usoara, in care a nins doar cateva zile.

CITESTE SI: Politiste ranite in timp ce interveneau la accidentul mortal de pe soseaua Timisoara – Resita 

O multime de fotografii au impanzit retelele de socializare si infatiseaza strazi gaurite in tot orasul.

Cateva, cu adevarat impresionante, ne-au fost trimise la redactie de un cititor opiniatimisoarei.ro, caruia ii multumim.

Imaginile infatiseaza strada Canalul Bega ce leaga cartierul Plopi de Ghiroda.

Aproape ca nu se mai vede asfaltul de gropile care l-au ciuruit pur si simplu.

UPDATE: Primarul Nicolae Robu vine cu precizari legate de acest drum

Partea de sosea gaurita nu este pe teritoriul Timisoarei, ci pe cel al Ghirodei, insa a ramas nereparat din pricina unei probleme legate de proprietate.

Drumul acela nu e in Timisoara. Se vede in filmulete cum arata drumul pe teritoriul Timisoarei si cum arata drumul respectiv. Drumul tine de Ghiroda si, dupa cate stiu, nici Primaria Ghiroda nu ar fi de vina, pentru ca e o problema de proprietate si nu a putut fi reparat. Noi nu stim detalii legate de ce se intampla acolo, dar nu este pe raza municipiului Timisoara. Nu e drept. In Timisoara noi am reparat total drumul, pana la capat e foarte bun, noi l-am reparat pe toata raza orasului. Imaginile sunt de astazi„, a precizat pentru opiniatimisoarei.ro Nicolae Robu.

Iata mai jos imagini cu soseaua catre Timisoara!

Iata si partea de sosea catre Ghiroda!

UPDATE: Drumul ce leaga Plopi de Ghiroda va fi asfaltat saptamana viitoare

Primarul comunei Ghiroda anunta pentru opiniatimisoarei.ro ca drumul care leaga cartierul Plopi de Ghiroda

„Acolo a fost vorba de o problema juridica, de proprietate a terenului, dar pe care reusim sa o rezolvam. In trecut, peste asfaltul care era deja distrus, am intervenit de doua ori si am facut pietruirea, dar aceasta era doar o solutie temporara. Stim care este starea drumului, dar nu a putut sa facem mai mult, pana nu lamuream problema. Acum se va intra cu un utilaj pentru a nivela pietrisul care este pe strada, iar saptamana viitoare intram si asfaltam toata strada, pana la limita cu unitatea administrativa a Timisoarei”, a spus pentru opiniatimisoarei.ro Ionut Stanusoiu, primarul comunei Ghiroda.

Exit mobile version