Opinia Timisoarei

Nu se mai blocheaza nicio roata in parcarile magazinelor din Timisoara. Anuntul Comisiei de Circulatie

TIMISOARA. Dupa ce mai multi timisoreni s-au trezit cu rotile blocate in parcarile marilor magazine din Timisoara in ultimele saptamani, ca in vremurile in care celebra firma Ingerii Galbeni facea legea, primaria a luat masuri. Socotind drept ilegala aceasta practica, municipalitatea, prin Comisia de Circulatie, a somat reprezentantii centrelor comerciale sa se opreasca.

CITESTE SI: Centura de Sud Timisoara, varianta finala. Unde vor fi drumuri de acces/descarcare in comunele de pe traseu. Harta 

Luni, Comisia de Circulatie a precizat ca nicio roata nu va mai fi blocata in aceste parcari.

La inceputul lunii decembrie, Comisia de Circulatie a Municipiului Tmisoara a facut o somatie publica catre centrle comericale/supermarketurile sa renunte la practicile ilegale de blocare a rotilor autovehiculelor ai caror conducatori auto parcheaza in parcarile fara acces controlat ale acestora, fiind considerate deschise circulatiei publice si se supun reglementarilor codului rutier aprobat prin OUG 195/2002. In acest sens va instiintam ca in urma somatiei si discutiilor purtate cu reprezentantii centrelor comerciale s-a renuntat la practicarea blocarii rotilor autovehiculelor in parcarile acestora„, transmit reprezentatii Primariei Timisoara.

Exit mobile version