Opinia Timisoarei

Nu salariile i-ar motiva pe romani sa revina acasa, ci trebuie imbunatatita calitatea vietii

Președintele Traian Băsescu l-a criticat pe Liviu Dragnea pentru afirmaţiile că aduce românii acasă prin măririile salariale, arătând că PSD nu reuşeste să înţeleagă că românii nu pot momiţi cu nişte bani în plus ci cu îmbunătăţirea calităţii vieţii.

Daddy, obişnuit cu cumpărăturile, crede că aduce românii acasă cu creşterea salariilor. Pentru a aduce românii acasă trebuie să înţeleagă ce i-ar motiva să revină acasă pe românii care lucrează în Europa. Nu salariile i-ar motiva, ci trebuie îmbunătăţită calitatea vieţii. Ei sunt la guvernare din 2012 când l-am desemnat pe Victor Viorel Ponta în calitate de premier. Românii vor veni înapoi când alături de salarii vor avea spitalele promise, când vor avea autostrăzi, când românii vor avea posibilitatea să lucreze pământul cu irigaţiile făcute aşa cum le-au promis şi nu le-au făcut şi vor veni când vor avea şcolile promise şi nefăcute pentru că lucrul important pentru părinţi e să îşi dea copiii la o şcoală bună”, a declarat președintele Traian Băsescu, într-o conferinţă de presă la Timișoara.

Președintele Traian Băsescu, primul loc pe lista PMP  pentru alegerile europarlamentare, a mai arătat că actuala putere nu ştie să profite de creşterea economică pentru a îmbunătăţi situaţia din România. ”PSD – ALDE are şansa de a guverna într-o perioadă de creştere economică, dar foloseşte resursele pentru a creşte salarii, în loc de investiţii

Realizat la comanda PMP CUI  41190004

Exit mobile version