Opinia Timisoarei

Nu s-au adunat inca destui recenzori in Timisoara pentru Recensamantul populatiei si locuintelor 2011. Inca se primesc cereri de inscriere la Primarie! Vezi cat castiga pe zi un recenzor!

TIMISOARA. Timisorenii nu se inghesuie sa participe la Recensamantul populatiei si locuintelor in calitate de recenzori. Aceasta in conditiile in care ei sunt platiti pentru munca pe care o vor presta. In celelalte localitati ale judetului nu sunt probleme cu lipsa recenzorilor.

Prefectul de Timis, Mircea Bacala a tras un semnal de alarma in privinta numarului scazut de recenzori din Timisoara. Astfel, el a spus ca Primaria se confrunta cu un deficit de 400 de persoane si ca in continuare se fac inscrieri.

„Se pot inscrie profesori, cetateni cu domiciliul in Timisoara si care cunosc foarte bine zonele, dar si someri. Pentru someri sunt cateva specificatii. Ei trebuie sa fie atenti ca pe perioada in care sunt angajati ca recenzori nu vor putea primi ajutorul de somaj”, a explicat Bacala.

Recenzorii primesc 50 de lei impozabili pe ziua de munca!

Conform prefectului Mircea Bacala, in celelalte localitati ale judetului, numarul solicitarilor depaseste necesarul recenzorilor.

Recensamantul populatiei si locuintelor se desfasoara in perioada 20-31 octombrie 2011.

Exit mobile version