Opinia Timisoarei

Nu putem dormi din cauza urletelor! Apelul disperat al unor oameni dintr-un cartier din Timisoara! FOTO!

TIMISOARA. E ingrozitor sa nu pui geana pe geana noptile ori sa dormi vara cu ferestrele inchise din pricina unor caini care iti tulbura somnul. O spun disperati mai multi timisoreni care locuiesc in zona Calea- Sagului – Dambovita. Au fost adusi la capatul rabdarilor de angajatii de la un punct termic al Colterm, de pe strada Clabucet, care cresc acolo in curte 6-7 caini. Iubitori de animale din zona vin si le aduc mancare, iar cainii urla si latra mai ales noaptea. Astfel ca toti cei care locuiesc in vecinatate nu se mai pot odihni, ne-a semnalat un cititor opiniatimisoarei.ro.

Acesti caini fac un zgomot infernal. Suntem nevoiti sa tinem ferestrele inchise noaptea, sa suportam temperaturi de 30 de grade. Sunt foarte multe nopti in care nu pot sa dorm mai mult de 3-4 ore din cauza acestor caini. In acest ritm, nu stiu cat am sa mai rezist. Oboseala se acumuleaza tot mai tare, la locul de munca fac fata tot mai greu„, a spus cititorul opiniatimisoarei.ro.

Omul precizeaza ca a inaintat o plangere Colterm si a sesizat si Danyflor-ul insa, degeaba.

La sesizarea opiniatimisoarei.ro, in aceasta dimineata reprezentantii societatii de termoficare s-au deplasat la punctul termic din Calea Sagului. Au gasit acolo o cusca cu un caine, care este tinut legat. Potrivit acestora,  in curtea punctului termic se aduna si alti caini vagabonzi.

Exista o cusca cu un caine, in interiorul punctului termic. Acesta va disparea in cel mult o ora, pentru ca, din pacate, acolo se aduna si alti caini fara stapan„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Ofelia Herghelegiu, purtator de cuvant Colterm.

Exit mobile version