Opinia Timisoarei

Nu pierduram, dar nici nu castigaram! ACS Poli Timisoara, doar un punct, acasa, impotriva Craiovei

TIMISOARA. ACS Poli – CSU Craiova, meci cu miza pentru ambele grupari, dar cu stari diferite. Gazdele, cu moralul la pamant, aveau nevoie de victorie pentru a spera la o salvare miraculoasa de la retrogradare, oaspetii, cu un moral bun, vroiau cele 3 puncte, in speranta ca se mai „face” un loc de Europa.

A rezultat un meci destul de bun, dar cu multe greseli, evidente pentru doua grupari din play-out… pana la urma, ACS Poli a obtinut un punct, asta si datorita portarului Smaranda, care a facut un meci extraordinar. Gazdele au fost conduse, au intors scorul, dar nu s-au bucurat de avantaj decat un minut, apoi au fost egalate si au tremurat serios chiar si pentru un punct. Craiova a fost echipa mai buna, chiar daca partida s-a inchieat 2-2!

ACS Poli ramane cea mai slaba echipa din play-out, dar si asa are sanse sa scape de retrogradare. Pentru asta trebuie sa adune victorii, nu doar remize, dar este clar ca partida care va stabili a doua retrogradata (prima este Petrolul), se va stabili la meciul Voluntari – ACS Timisoara.

Revenind la meciul de astazi, Manu Torres a deschis scorul la finele primei parti, dupa un autogol din genul comedia erorilor, Goga din penalty si Dan Popescu au intors scorul imediat dupa pauza, si tot atunci Baluta a restabilit egalitatea.

ACS Poli: Smaranda – Melinte, Canu, Torres, D. Popescu – Jenkins (Croitoru 80′), Javi Hernandez – Barbut (Pisas 57′), Rajcomar (Zicu 69′), Goga – Elek. Antrenor: Petre Grigoras.

CSU Craiova: L. Popescu – Dumitras (Achim 69′), Popov, Iliev, Vatajelu – Mateiu, Zlatinski, Bancu – Baluta (Mazarache 80′), Ivan, Nuno Rocha. Antrenor: Daniel Mogosanu.

FOTO: Virgil Simonescu

Exit mobile version