Opinia Timisoarei

Nu ne mai facem bine. Noile tramvaie Bozankaya ajung in depou la Timisoara pline de gunoaie si mazgalite cu markerul. Foto

TIMISOARA. Nici noile tramvaie Bozankaya nu au scapat de vechile obiceiuri proaste ale unor calatori. Multi dintre cei care au urcat in vagoane si-au lasat la usa bunul simt si inauntru toate resturile.

CITESTE SI:  Trotinetist inconstient, filmat la Timisoara. Mergea pe banda a doua, cu 60 km/h. Video

Astfel, desi ies din depou curate, tramvaiele se reintorc de pe trasee pline de mizerii.

Ambalaje de ciocolata sau biscuiti inghesuite pe langa geamuri, chistocuri de tigari aruncate sub scaune sau chiar texte scrise cu markerul pe peretii garniturilor sunt doar cateva dintre mostrele de nesimtire de care angajatii STPT se lovesc aproape in fiecare zi.

CITESTE SI: Pana unde poate sa mearga nesimtirea? Un calator si-a facut nevoile pe scaun intr-un tramvai Bozankaya, la Timisoara

„Fiind constienti de importanta curateniei din mijloacele de transport in comun, am intensificat actiunile de igienizare si curatenie, dar, fara sprijinul tuturor calatorilor, efectele acestor actiuni nu se vad asa cum ar trebui. In acest sens, facem un apel catre toti calatorii nostri, prin care dorim sa devenim parteneri. Daca vrem mijloace de transport in comun mai curate, trebuie sa constientizam cu totii ca tramvaiele, troleibuzele sau autobuzele sunt bunuri ale comunitatii din care facem parte si avem obligatia morala sa contribuim la mentinerea acestora intr-o stare cat mai decenta”, a spus pentru opiniatimisoarei.ro Patriciu Ruset, directorul adjunct al STPT.

In plus, reprezentantii STPT anunta ca zilnic se vizioneaza imaginile de pe camerele de supraveghere din tramvaie, iar in momentul in care ii identifica pe cei care arunca gunoaie in tramvaie sau vandalizeaza garniturile, acestia sunt sanctionati.

Exit mobile version