Opinia Timisoarei

Nu mai e de glumit! Amenzi de pana la 8.000 de lei in Timisoara, in Piata Victoriei si in Iosefin!

TIMISOARA. Doar asa vor intelege ca nu mai pot sfida legea la nesfarsit. Inca doua asociatii de proprietari din Timisoara au fost amendate de politistii locali pentru ca nu si-au reparat fatadele la cladirile in care locuiesc.

Asociatia de Proprietari din Piata Victoriei nr. 5 si Asociatia de Proprietari de pe str. Emanoil Gojdu nr. 2 sunt cele sanctionate, dupa ce in trecut au primit notificari de la Primarie ca trebuie sa faca urgent reparatii.

Cele doua asociatii trebuiau sa obtina certificate de urbanism si autorizatii de contruire de la Primarie pentru a se apuca de treaba. Fatadele imobilelor respective sunt intr-o stare jalnica, iar bucati de tencuiala stau sa se prabuseasca in orice moment in capul timisorenilor care trec prin zona.

CITESTE SI: 16 cladiri inconjurate cu banda de avertizare la Timisoara. Ce se intampla?

Pentru ca au ignorat somatiile, acum proprietarii sunt buni de plata. Cuantumul amenzilor va fi stabilit de arhitectul sef al Timisoarei, iar sumele vor fi cuprinse intre 4000 si 8000 lei.

Termenul pentru demararea procedurilor de obtinere a certificatelor de urbanism si a autorizatiilor de construire era inceputul lunii iulie pentru cele doua imobile istorice.


Anul trecut,  au fost aplicate in cazul cladirilor istorice neintretinute din Timisoara sanctiuni in valoare de 192.000 lei.

CITESTE SI: Ca sa nu se… amendeze singura, Primaria Timisoara anunta ca se apuca sa repare
fatadele propriilor cladiri istorice! Timpul incredibil in care le si termina

Exit mobile version