Opinia Timisoarei

Nu mai deschideti portierele in trafic fara sa va asigurati! Strigatul disperat al biciclistilor. Accident live filmat de un sofer din Timisoara

Multe dintre accidentele in care sunt implicati biciclisti sunt cauzate de soferi ori pasageri neatenti care nu se asigura atunci cand coboara din masini.

CITESTE SI: Marturia cutremuratoare a asistentei batuta de tigani la Timisoara in fata Spitalului Judetean. Imagini revoltatoare. Video 

Portierele deschise brusc in cale sunt adevarate capcane pentru cei care folosesc transportul pe doua roti.

Stau marturie imaginile trimise la redactia opiniatimisoarei.ro de un timisorean, caruia ii multumim. Acestea au fost surprinse pe o strada din centrul Aradului, luni, cand o biciclista s-a izbit de portiera unei masini deschisa de pasagerul neatent aflat pe scaunul din dreapta, pe cand autoturismul statea in coada la semafor.

Lovitura a fost teribila pentru femeia care a luat usa masinii in plin, s-a dezechilibrat si s-a prabusit pe asfalt ranindu-se.

Cititorul nostru a vrut sa traga un semnal de alarma, iar imaginile de mai jos nu mai au nevoie de niciun comentariu.

Daca ati fost martorii unui eveniment sau ai unei situatii neobisnuite care ar putea deveni subiect de stire, contactati-ne la redactie@opiniatimisoarei.ro sau pe contul nostru de Facebook.

Exit mobile version