Opinia Timisoarei

Nu mai cresc rosii in curtea Primariei Timisoara. Plantele au fost smulse si s-a facut curatenie pe santierul abandonat de ani de zile. Video

TIMISOARA. Opiniatimisoarei.ro va prezenta in urma cu cateva zile rosiile care cresteau in voie in parcarea Primariei Timisoara, in mijlocul unui santier abandonat.

CITESTE SI: Cresc rosii in curtea Primariei Timisoara, in mijlocul unui santier abandonat de ani de zile. Video

Subiectul a iscat o multime de glume in mediul online, unii timisoreni au facut haz pe seama… ‘agriculturii bio’ din curtea municipalitatii, altii au criticat felul in care arata sediul primariei.

Comentariile n-au fost pe placul administratiei Fritz care, la scurt timp, a facut curatenie in propria ograda. Plantele sanatoase si viguroase, ce-si facusera aparitia dintr-o crapatura in asfalt, au fost smulse si locul maturat.

Inca din aprilie 2020, fosta administratie a semnat un contract pentru modernizarea si securizarea cladirii Primariei, dupa ce bucati de tencuiala s-au tot desprins de pe fatade si puneau in pericol trecatorii.

Lucrarile ar fi trebuit sa dureze 18 luni si costau peste 6 milioane de lei. In luna iulie 2020 a fost emisa si Autorizatia de Constructie, iar muncitorii doar au izolat acea aripa a curtii interioare, de teama sa nu cada pe cineva o bucata de zidarie pana cand aveau sa realizeze reabilitarea. Aceasta pentru ca ordinul de incepere a santierului n-a mai fost dat niciodata, pentru ca noua administratie a stabilit ca nu mai era o prioritate modernizarea fatadelor primariei.

In momentul acesta avem foarte multe santiere incepute in oras si nu consideram o prioritate aceasta lucrare. Consideram ca cu acesti bani putem face multe pentru cartierele din oras. Cladirea primariei mai poate astepta„, spuneau reprezentantii administratiei Fritz.

 

 

Exit mobile version