Opinia Timisoarei

‘Nu excludem nici varianta Nicolae Robu’. Anuntul presedintelui PNL Timis Alin Nica despre viitorul candidat liberal la Primaria Timisoara

TIMISOARA. E prea devreme sa fie desemnat un candidat, dar exista mai multe variante liberale pentru Primaria Timisoara, iar una dintre ele… Nicolae Robu.

Afirmatia a fost facuta de seful liberalilor timiseni intr-o emisiune la Tele Europa Nova. Alin Nica spune ca este totusi prematur sa fie facut un anunt oficial cu privire la o viitoare candidatura si ca partidul are suficiente variante pentru scaunul ocupat in prezent de Dominic Fritz.

Pe lista sefului liberal s-ar mai afla actualul viceprimar Cosmin Tabara, parlamentarii Marilen Pirtea si Ben Oni Ardelean, fostul presedinte al Consiliului Judetean, Viorel Coifan, ori subprefectul Ovidiu Draganescu.

E prematur sa anuntam candidatul la Primaria Timisoarei. Cei pe care ii sondam sunt printre principalii vectori de imagine ai PNL. Este viceprimarul Cosmin Tabara, care face foarte buna treaba la primarie. De fapt, e singurul care mai misca lucrurile acolo, si cu stadionul lego si cu celelalte investitii din domeniul sportiv, baza de tip 2 de langa stadion sau ce vrem sa facem in Calea Lipovei. Dar mai sunt si parlamentarii nostri, Marilen Pirtea, poate Ben Oni Ardelean, daca vrea sa candideze. Si mai sunt si oameni din exteriorul partidului pe care am putea sa ii atragem sa candideze in numele PNL. Avem o gramada de variante. Cert e ca, conform cercetarilor sociologice pe care noi le-am facut la nivelul municipiului Timisoara, PNL a revenit pe locul 1 in optiunile timisorenilor si asta ne responsabilizeaza suplimentar.

In primele 5 personalitati sondate, cu notorietatea cea mai mare, PNL, din 5 are 3. Primii 2 oameni cu cea mai mare incredere sunt din Partidul National Liberal. Sunt si eu acolo. Nu excludem nici varianta Nicolae Robu la Primaria Timisoara, daca in momentul in care va trebui sa luam decizia sta cel mai bine in sondaje. Nu excludem absolut nicio varianta. E ipotetic. La fel il putem pune si pe Viorel Coifan, care a fost presedinte al Consiliului Judetean, la fel de bine il putem pune pe Ovidiu Draganescu, care este subprefect si care a facut foarte multe din postura de prefect si de deputat. Avem de unde alege. Avem oameni cu notorietate, cu vizibilitate, care pot sa faca treaba buna pentru timisoreni, in orice caz mult mai buna si de o mult mai mare calitate fata de ceea ce vedem ca face actuala administratie Fritz la Timisoara„, a spus presedintele PNL Timis.

Exit mobile version