Opinia Timisoarei

Nu e zi fara ei in trafic. Soferi drogati sau bauti prinsi de politisti la volan in la Timisoara

TIMISOARA. Razie a politistilor in mai multe zone din Timisoara, in urma careia au prins conducatori auto beti sau drogati si au impartit zeci de amenzi. Controalele au durat 4 ore, iar la acestea au participat si inspectori RAR.

CITESTE SI: Ororile din curtea unui ‘iubitor de animale’. A mutilat mai multi caini, pe unii i-a ucis, iar pe altii ii tinea infometati, intr-o mizerie de nedescris 

Agentii au tras pe dreapta un tanar in varsta de 32 de ani pe Calea Martirilor. In urma controlului, politistii au aflat ca barbatul avea permisul suspendat, iar drugtestul a aratat ca acesta consumase benzodiazepina si amfetamina inainte de a urca la volan.

Un alt barbat, in varsta de 33 de ani, a fost oprit pe strada Popa Sapca, iar dupa verificarea cu drugtestul agentii au aflat ca acesta consumase cocaina.

Un al treilea sofer a fost oprit tot pe Calea Martirilor. Barbatul in varsta de 62 de ani a fost pus sa sufle in aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,55 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Toti soferii prinsi s-au ales cu dosare penale pentru infractiunile savarsite.

In total, in urma controalelor politistii au controlat 32 de autovehicule si 153 de motociclete, fiind efectuate 130 de testari cu etilotestul si drugtestul.

Politistii au aplicat 78 de amenzi, cu o valoare totala de 10.077 de lei, iar unul dintre cei opriti a fost lasat fara permis.

Exit mobile version