Opinia Timisoarei

Nu e o gluma! Maria Grapini, premiata pentru promovarea limbii romane de catre o asociatie culturala din Timisoara!

TIMISOARA. A fost premiata cu o Diploma de excelenta pentru promovarea limbii romane si se mandreste cu asta. Europarlamentarul Maria Grapini, faimoasa pentru felul in care umileste limba romana in postarile sale pline de greseli de pe Facebook, s-a numarat printre cei carora li s-a inmanat o diploma de aleasa pretuire la Festivalul Doinelor de la Ortisoara, la care a participat in acest sfarsit de saptamana.

Potrivit fotografiei, pe care ea a postat-o pe FB in urma cu cateva ore:

DIPLOMA DE EXCELENTA

Se acorda prezentul inscris D-nei MARIA GRAPINI, europarlamentar roman, ca semn de gratitudine, de apreciere si pretuire a meritelor deosebite, a eforturilor neobosite, implicarii domniei sale pe plan national si international pentru promovarea limbii romane, a culturii si spiritualitatii nationale, la evidentierea si pastrarea valorilor noastre, la promovarea intereselor noastre nationale, implicit la promovarea traditiilor, prin participarea la FESTIVALUL DOINELOR, editia a patra, de la Ortisoara-Seceani din 20 septembrie 2015.

Diploma poarta stampila Asociatiei Culturale Constantin Brancusi din Timisoara si este iscalita de presedintele ei, prof. univ. dr. ing Horia Ciocarlie, si de secretarul Aurel Matei Bancu.

Nici Mariei Grapini nu ii vine sa creada ca a capatat asa ceva, intrucat, alaturat, noteaza: „Azi am primit o diploma de la Asociatia Culturala Constantin Brancusi .Nu stiu daca merit cuvintele scrise pe diploma ,dar stiu ca sunt mandra ca am primit aceasta onoranta diploma si ca o pretuiesc.Va multumesc dragi iubitori ai culturii,membri ai asociatiei.”

Exit mobile version