Opinia Timisoarei

Nu cred ca Timisoara nu poate si Clujul poate… Toate explicatiile intr-un interviu VIDEO cu viceprimarul Dan Diaconu

TIMISOARA. Mana dreapta a primarului Nicolae Robu in treburile administratiei orasului, tanarul viceprimar Dan Diaconu crede inca in sansele Timisoarei de a deveni Capitala Culturala a Europei, dar apreciaza performantele principalului contracandidat – Clujul.
Cum de zile bune se vorbeste de reusita Festivalului Untold, dar si despre alte ‘arme’ pe care orasul rival le arunca in batalia pentru titlu, Dan Diaconu isi explica sustinerea pentru Timisoara intr-un interviu acordat opiniatimisoarei.ro.

Nu cred ca Timisoara nu poate si Clujul poate…. Cred ca a fost un festival foarte bun cel care s-a desfasurat la Cluj, asa cum sunt si altele foarte bune care se desfasoara in Timisoara sau in tara„, spune viceprimarul Timisoarei.

Dan Diaconu tine sa atraga atentia ca muzica, ce a adunat 250.000 de tineri laolalta, nu inseamna mare lucru in cursa pentru capitala culturala.

Daca aceasta competitie pentru titlu de Capitala Culturala Europeana ar fi o competitie a celor mai tari festivaluri, ne-am fi aruncat intr-o competitie nebuneasca cu Clujul in a aduce cele mai tari nume din muzica sa concerteze la Timisoara. Dar nu este vorba despre asa ceva. Cultura nu inseamna doar un festival de muzica electronica„, sustine Dan Diaconu.

Viceprimarul mai crede ca felul in care se prezinta Clujul acum este meritul liderilor politici care, de-a lungul vremii, au ajutat foarte mult orasul. Spre deosebire de Timisoara…

Infrastructura de la Cluj, stadionul si sala Polivalenta sunt facute prin sprijin guvernamental. Timisoara nu primeste sprijin guvernamental pentru ca in ultimii 25 de ani nu am reusit sa avem lideri politici cu aceeasi influenta ca cei ai Clujului„, apreciaza Dan Diaconu.

Mai multe despre toate acestea, dar si despre alte subiecte aflati in interviul VIDEO de mai jos, pe care viceprimarul Dan Diaconu l-a acordat jurnalistului opiniatimisoarei.ro Ciprian Voin!

Exit mobile version