Opinia Timisoarei

Nu ai curent inca, nu curge apa la robinet sau ai alte probleme? Anunta-l direct pe primarul Nicolae Robu la Timisoara

TIMISOARA. Mai sunt inca strazi in diferite cartiere din Timisoara unde efectele furtunii de duminica se resimt inca. Sunt locuinte fara curent electric ori fara apa.

CITESTE SI: Romii care sfideaza Timisoara. Se dau cu BMW-ul pe pietonale si injura trecatorii care le ies in cale. Video 

Primarul Nicolae Robu le cere timisorenilor sa ii semnaleze direct pe pagina sa de Facebook ce probleme au.

Stimati timisoreni,
Am facut progrese mari in demersurile noastre, ale tuturor, de reinstaurare a normalitatii in orasul nostru, dupa calamitatea de care am avut parte duminica. La aceasta ora, ar trebui sa nu mai existe carosabile, trotuare si parcari blocate -nici macar partial- si nici zone fara apa si fara curent. Parcurile au fost lasate mai la urma, cu recomandarea de a fi evitate in aceasta perioada.
Va rog, pe toti cei ce inca aveti probleme cu curentul, apa etc., sa mi le semnalati direct mie prin comentarii la aceasta postare. Va asigur ca voi lua legatura personal, imediat, cu conducerea enel, aquatim etc., dupa caz, pt a face ca ele sa fie rezolvate cât mai prompt. Indicati problema, strada si numarul.
Va multumesc inca o data pt spiritul de solidaritate aratat la greu, pt civismul de care ati dat dovada in greaua incercare la care am fost supusi. si, imi exprim si cu aceasta ocazie, compasiunea pentru familiile, rudele si prietenii celor doua persoane ce si-au pierdut viata in aceasta cumplita incercare„, a notat primarul Timisoarei pe Facebook.

CITESTE SI: Cod galben in Timis. Anuntul de ultima ora al meteorologilor 

Exit mobile version