Opinia Timisoarei

Nouvelle Vague, ‘in a manner of speaking’ in Parcul Rozelor din Timisoara, cu public dezamagitor de putin. GALERIE FOTO de la concert!

TIMISOARA. Artistii francezi de la Nouvelle Vague n-au reusit sa umple Parcul Rozelor, desi au sustinut un super-concert pentru Timisoara. Au incins atmosfera inca dinainte sa se lase intunericul, iar putinii fani care au asistat la show au plecat acasa mai energici.

„Ever Fallen In Love”, „I Just Can’t Get Enough”, „Dance With Me”, „Manner of Speaking”, „Bizarre Love Triangle” sunt doar cateva dintre melodiile „aduse” de Nouvelle Vague la Timisoara. Proiectul lui Marc Collin si Olivier Libaux a venit in capitala Banatului intr-o formula marita, cu 3 vocaliste pline de energie si de pasiune pentru muzica: Melanie Pain, Liset Alea si Zula.

Trupa este in turneu mondial de peste 10 ani si vineri seara s-a aflat pentru prima data la Timisoara. Au peste 700.000 de albume vandute si sute de concerte sold out, insa timisorenii nu prea au auzit de Nouvelle Vague. Doar cativa zeci de fani s-au adunat in Parcul Rozelor, cel mai probabil pentru ca publicul timisorean este obisnuit cu intrarea gratuita la cele mai multe concerte – vezi concertul Inna -, insa artistii s-au ridicat la inaltimea asteptarilor si au cantat ca pentru un stadion plin.

Nouvelle Vague este un grup de artisti francezi care, desi s-a bazat la inceput doar pe interpretarea unor piese celebre in stil bossa nova, si-a largit treptat paleta muzicala. Treptat, albumele lor au capatat influente de reggae, ska si blues, un mix aparte si iesit din comun.

Foto: Virgil Simonescu

Exit mobile version