Opinia Timisoarei

Noutate in invatamantul timisean! Colegiul National „C.D. Loga” introduce clase de mate-info cu predare intensiv engleza!


TIMISOARA. Inscrierile incep pentru clasa a V-a la Colegiul National „C.D. Loga”, iar unitatea de invatamant propune noutati pentru scolarizarea elevilor. Disciplinele reale si cele umane sunt combinate in sprijinul elevilor.

Colegiul National „C.D. Loga” introduce o noutate in invatamantul timisorean: clasele de matematica intensiv engleza pentru clasa a V-a si cele de matematica-informatica intensiv engleza la clasa a IX-a.

Orele intensive de limba engleza pornesc inca din clasa a V-a. Elevii inscrisi la „C. D. Loga” vor invata inca din clasa a cincea, intr-un sistem combinat de discipline reale si umane.

Elevii vor studia limba engleza in regim intensiv: 4 ore pe saptamana, care sunt necesare formarii competentelor lingvistice avansate. Profesori de cu rezultate foarte bune atat pe plan local, cat si national vor preda la clasa tocmai pentru a ridica si mai mult nivelul colegiului”, ne spune Milin Tihomir, directorul unitatii de invatamant.

Inscrierile pentru clasa a V-a incep de luni, 12 martie la Colegiul National. Doua clase sunt prevazute in planul de scolarizare pentru anul scolar 2012/2013, care incepe din luna septembrie.

In clasa a IX-a, elevii care doresc sa invete o limba de circulatie internationala intr-un numar mai mare de ore pe saptamana, pot alege intre matematica-informativa intensiv engleza si stiintele naturii intensiv engleza. Alaturi de disciplinele de profil studiaza limba engleza in regim intensiv (4 ore pe saptamana). Liceenii au ocazia sa-si formeze competentele avansate de comunicare in limba engleza pentru facilitarea promovarii examenelor lingvistice cu recunoastere internationala.

Exit mobile version