Opinia Timisoarei

Noul tramvai turcesc, intepenit pe linii, in plin centru la Timisoara. Trafic dat peste cap. Foto

TIMISOARA. Tramvaie blocate in plin centru la Timisoara, dupa ce noul Bozankaya s-a intepenit pe linie in Piata Sfantul Gheorghe.

Dupa o frana brusca, acesta s-a oprit, astfel ca alte garnituri de pe linia 1, care veneau dinspre Libertatii, au fost nevoite sa se incoloneze in spatele tramvaiului pe directia catre Prefectura.

O masina a taiat curba chiar in fata tramvaiului, n-a respectat soferul Cedeaza Trecerea, moment in care vatmanul a franat brusc, iar garnitura s-a blocat, asa cum se intampla la orice tramvai, nu doar la Bozankaya. Nu s-a stricat nimic, a fost doar o sub sectorizare. Practic, s-a intrerupt alimentarea cu curent a garniturii, care va fi repusa in circulatie de echipa de interventie in cel mai scurt timp„, transmit pentru opiniatimisoarei.ro reprezentantii Societatii de Transport Public Timisoara.

Pana la remedierea situatiei, e posibil sa se inregistreze mici intarzieri pe linia 1 de tramvaie, de la Gara de Nord catre Padurea Verde. In mod obisnuit, tramvaiul turcesc merge pe contact pantograf, iar comutarea pe baterie se face doar in anumite conditii. Pentru deblocarea franelor e nevoie de o procedura pe care nu o poate realiza vatmanul, ci echipa de interventie.

UPDATE: Dupa mai putin de 15 minute, echipa STPT a incheiat interventia, tramvaiul Bozankaya si-a reluat cursa pe linia 1, iar circulatia garniturilor a fost deblocata catre Padurea Verde.

Exit mobile version