Opinia Timisoarei

Noul prefect de Timis este avocat. Zoltan Nemeth va fi reprezentantul Guvernului in teritoriu

TIMISOARA. USR PLUS si-a desemnat prefectul de Timis, intr-o sedinta a Biroului Politic National care a avut loc online, miercuri seara. Este vorba despre avocatul Zoltan Nemeth.

”In aceasta seara a avut loc sedinta Biroului Politic National al USR, in sistem online, iar in cadrul acestei sedinte, Zoltan Nemeth a fost desemnat pentru functia de prefect de Timis. Acesta este avocat, a terminat studiile la Universitatea de Vest din Timisoara, este membru fondator al USR in Timis si a fost reprezentantul formatiunii la alegerile parlamentare, in Biroul Electoral Judetean. El mai ocupa si functia de vicepresedinte al USR Timis si se ocupa, de asemenea, de partea juridica in cadrul USR Timis”, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro, Cristian Mos, presedintele USR Timis.

Potrivit intelegerii din cadrul coalitiei de guvernare, functia de prefect de Timis revine fomatiunii USR PLUS, in timp ce functiile de subprefect revin PNL, respectiv UDMR. PNL l-a desemnat pentru aceasta functie pe actualul subprefect, Mircea Bacala.

Zoltan Nemeth o va inlocui din functie pe Liliana Onet care ocupa in prezent functia de prefect de Timis.

Exit mobile version